Diskuse

Téma: Umístění ikon článků

Ahoj,

před časem jsem se zde ptal jak umístit vedle sebe obrázky vedoucí odkazem na článek. Dostal jsem od vás radu, že se to zde již nedávno řešilo. Po hodině čtení jsem bohužel nic neobjevil. Možná, že jsem svůj dotaz nepopsal dost podrobně. Proto prosím ještě jednou pomozte a já zkusím být přesnější:

1/ na mé stránce jsou zobrazeny obrázky vedoucí odkazem na článek zobrazeny pomocí hcm. http://minihry007.cz/ Jak vidíte na titulní straně jsou obrázky zobrazeny prapodivně schodovitým způsobem. Když rozkliknu nějakou kategorii, články jsou o5 pod sebou.

Může mi prosím někdo poradit, jak to provést, aby se obrázky vedoucí na článek zobrazovaly tak krásně vedle sebe jako jsou třeba na stránkách:

http://www.1001her-1000her.cz/skakacky-online-hry.p9.html?page=1

moc děkuji

R.
postZaslat odpověď
soubor require/functions.php
takto obalit vypis:function _articlePreview($art, $info=true, $perex=true){
global $_lang;

$return.="<div class='clanek'>";
//titulek
$output="<h2 class='list-title'><a href='"._linkArticle($art['id'])."'>".$art['title']."</a></h2>";

//perex
if($perex==true){
$output.="<p class='list-perex'>".$art['perex']."</p>";
}

//info
if($info==true){

//pocet komentaru
if($art['comments']==1 and _comments){
$info_comments=_template_listinfoseparator."<span>".$_lang['article.comments'].":</span> ".mysql_result(mysql_query("SELECT COUNT(id) FROM `"._mysql_prefix."-posts` WHERE home=".$art['id']." AND type=2"), 0);
}
else{
$info_comments="";
}

$output.="
<div class='list-info'>
<span>".$_lang['article.author'].":</span> "._linkUser($art['author'], null, true)._template_listinfoseparator.
"<span>".$_lang['article.posted'].":</span> "._formatTime($art['time'])._template_listinfoseparator.
"<span>".$_lang['article.readed'].":</span> ".$art['readed']."x".
$info_comments.
"</div>";
}
$return.="</div>";

return $output."\n";
}
a pak v css tridu .clanek nastylovat s pouzitim float:left;
Tedy ovsem pokud to chces pouzit na vsechny vypisy clanku.

Pokud jen pri pouziti hcm, tak to obaleni musis udelat v souboru require/hcm/articles.php a to takto:$result.="<div class='clanek'>"._articlePreview($item, $info, $perex)."</div>";
Bohužel mé znalosti CSS nejsou takové, abych i s tímto návodem toto dokázal. Můžete prosím někdo z vás profíků na CSS toto provést po zaslání mých souborů ? Nechci to v žádném případě zadarmo. Jsem z toho už fakt nešťastný.

Velice vám děkuji.

Radim